Lena Nyström

Ateljé; Björke Smidgårde 116 62242 Romakloster
Butik INSTICKAT
lenanystrom55@hotmail.com 070-727 2992
http://www.lenanystrom.com
(Vintertid bor jag i Uppsala.)

Jag är textilformgivare och sticka allt möjligt på min stickmaskin. Allt från instickade lampor, pallar, hojar, och trädgårdsredskap. Jag stickar även skosnören, koftor, sjalar, tröjor, vantar, mössor och sadelskydd. Detta är en livsstil för mig och jag håller på hela tiden. Förutom sommarbutiken INSTICKAT på min gård i Björke, så har jag en webbshop lenanystrom.com, åker på större mässor, är med i en kooperativ butik både i Uppsala, Öster om ån och i
Öregrund, Hantverket. Jag gillar glada färger och saker som man kan använda länge och ofta. Färg och form är mina element.

Vägbeskrivning till butik INSTICKAT; Kör väg 143 från Visby mot Romakloster, sväng höger efter att du passerat Romakloster teatern (och passerat Roma badet) vägskylt Instickat 1 km. Kommer du från andra hållet så passera Roma samhälle och sväng vänster efter Lennarts Place, se skylt Instickat 1 km. Kör förbi Brukshotellet och tre hus på rad, efter 1 km kommer du till vårt gula hus på höger sida och då ser du min lada INSTICKAT.