Lena Nyström

Ateljé; Björke Smidgårde 116 62242 Romakloster
Butik INSTICKAT
lenanystrom55@hotmail.com 070-727 2992
http://www.lenanystrom.com
(Vintertid bor jag i Uppsala.)

Jag är textilformgivare och stickar på maskin, det har jag gjort hela mitt liv. Jag stickar koftor i ull och lin, sjalar likaså. Även skosnören, mössor och vantar. Jag tycker också om att sticka in saker så som lampor, borstar och trädgårdsverktyg, pallar och hojar. Signum är min lilla "latmask" som hänger med lite här och där. Jag håller på hela tiden, färg och form är mitt liv.

Förutom sommarbutiken INSTICKAT på min gård i Björke, så har jag en webbshop lenanystrom.com, åker på större mässor, är med i en kooperativ butik både i Uppsala, Öster om ån och i
Öregrund, Hantverket. Jag gillar glada färger och saker som man kan använda länge och ofta. Färg och form är mina element.

Vägbeskrivning till butik INSTICKAT; Kör väg 143 från Visby mot Romakloster, sväng höger efter att du passerat Romakloster teatern (och passerat Roma badet) vägskylt Instickat 1 km. Kommer du från andra hållet så passera Roma samhälle och sväng vänster efter Lennarts Place, se skylt Instickat 1 km. Kör förbi Brukshotellet och tre hus på rad, efter 1 km kommer du till vårt gula hus på höger sida och då ser du min lada INSTICKAT.